Vermogensbegeleiding via 't Vermogenshuis

Een aantal jaar geleden introduceerden wij onze Vermogensbegeleiding met maar één doel: zorgen voor een gevoel van rust, zekerheid en vrijheid voor onze cliënten.

Meer dan 20 jaar ervaring in het adviseren en begeleiden van cliënten heeft bijgedragen tot het in stand houden van hun vermogen en het realiseren van aantrekkelijke rendementen. Ook onder zeer slechte marktomstandigheden.

Het beleggingsresultaat van onze cliënten heeft bewezen dat de combinatie van een externe adviseur die onafhankelijk kan opereren van de financiële instellingen en een gedegen risicoanalyse, de basis vormt voor rust, zekerheid, vrijheid en vermogensbehoud.

Hoe werken wij bij uw Vermogensbegeleiding?In een persoonlijk onderhoud wordt de totale financiële positie in hoofdlijnen doorgenomen en de specifieke wensen en doelstellingen geïnventariseerd.

Begeleiding

Periodiek zullen wij als strategisch partner van onze cliënten, hun vermogen begeleiden en toetsen aan het financieel plan, alsmede het analyseren van risico's en veranderende marktomstandigheden.

Onafhankelijk en transparant, Optimale flexibiliteit van de beleggingen. Geen enkele betrokkenheid bij financiële opdrachten. Een langdurige relatie met één vast contactpersoon. Verhoging van kennis en inzicht bij financiële zaken 

De sterke punten van 't Vermogenshuis :

Wat uw wensen en doelstellingen ook zijn, uw vermogen wordt onafhankelijk begeleid. Op de manier die bij u past.
Bent u ook samen met uw vermogen toe aan rust en zekerheid, maak dan geheel vrijblijvend een afspraak met ons.

Klik op bovenstaande foto

Maak een gratis website.