FACTURATIE UITBESTEDEN

Met een professionele en duidelijke factuur, krijgt u sneller betaald. Maar de factuur biedt ook mogelijkheden voor marketing en klantenbinding. Denk bijvoorbeeld aan het doen van een aanbieding op de factuur of sturen van een bedankje. 

Nederland FD helpt u hiermee. Door uw facturatie bij ons uit te besteden krijgen uw klanten een professionele factuur, geheel in uw eigen huisstijl.

Uw voordelen met facturatie uitbesteden

  • Professionele factuur
  • Papier of digitaal
  • Marketingacties op de factuur
  • Optimaal betaalgemak voor uw klant
  • Met eigen logo en huisstijl

Uitbesteden facturatie, volledig in uw huisstijl

Niet alleen de verkoop, maar ook het daarop volgende proces is van belang. Daarom nemen wij op uw verzoek het gehele proces van facturatie van u over. Uw klant ontvangt van ons een digitale factuur en betaalt gemakkelijk via de iDEAL-link die in de e-mail is opgenomen. Dit alles vindt plaats in uw huisstijl, zodat klanten de factuur zal herkennen als correspondentie van uw bedrijf.

Geen omkijken naar de betaling

Facturatie maakt deel uit van onze dienst debiteurenbeheer. Wanneer u uw facturatie uitbesteedt, versturen wij de factuur, herinnering en eventueel de aanmaning en dragen zorg voor inning van het openstaande bedrag. Daarmee heeft u geen omkijken meer naar de betaling en ziet u het geld vanzelf op uw rekening verschijnen.

Wilt u meer informatie over onze mogelijkheden voor facturatie? 

Neem dan contact met ons op

Maak een gratis website.